PLOČICE PACIFIC BLUE 60×120

plocice-pacific-blue-60x120

PLOČICE PACIFIC BLUE 60×120

2,490.00 RSD

Na stanju

2,490.00 RSD

U cenu je uračunat PDV. Cene možemo menjati bez prethodne najave. Svi artikli koji su prikazani na sajtu su informativnog karaktera. Za više informacija o artiklu, molimo da nas kontaktirate.

SKU: 0130809000 Kategorija: Oznaka:

Opis

PLOČICE PACIFIC BLUE

Uzburkane boje Pacifika u vašem domu. Mnogo puta opevani okean sa bogatom istorijom i ogromnom važnošću za svakog od nas.

Pločica Pacific Blue glazirana porcelanska pločica sa licem u završnoj obradi sjaj.

Porcelanske pločice su vrsta keramičkih pločica koje se prave od finije i čistije gline i pečene su na višim temperaturama, što ih čini tvrđim, gušćim i otpornijim na vodu od običnih keramičkih pločica. Porcelanske pločice imaju stopu apsorpcije vode manju od 0,5 procenata, što znači da su nepropusne na vlagu i mrlje. Porcelanske pločice mogu biti glazirane ili neglazirane, a dolaze u različitim efektima, bojama i veličinama kako bi odgovarale svakom stilu dizajna i primeni. Porcelanske pločice su idealne za podove, zidove, radne ploče i spoljne površine, jer su izdržljive, lako se čiste i otporne na toplotu. Porcelanske pločice su takođe ekološki prihvatljive, jer su napravljene od prirodnih materijala i mogu se reciklirati.

Glazirani porcelan, ravne ivice retificirana, visoki sjaj

Dimenzije 600x1200x10mm

Pakovanje 1,44m2 / 2 kom

Zemlja porekla TR

Uvoznik DIM trade doo, Novi Beograd

 

Dodatne informacije

Dimenzije 120 × 60 × 1 cm