O nama

O NAMA

Preduzeće „DIM TRADE“ doo. osnovano je 1994. godine u Beogradu.

Naši uspesi, od tada su inspirisani našim kupcima i govore sami za sebe:

  • Specijalizovani smo za trgovinu vodovodnim i kanalizacionim materijalom, opremom za kupatila i prodaju keramičkih pločica domaćih i uvoznih proizvođača.
  • Glavni smo uvoznici PPR plastičnih cevi, fitinga i ventila renomirane firme FV PLAST.
  • Razvili smo i sopstvenu liniju proizvoda pod brendom CAPO CASA.
  • Posedujemo proizvodnju kupatilskog nameštaja od medijapana KUBIS NAMEŠTAJ čiji su pogoni opremljeni najsavremenijim mašinama za obradu drveta.
  • Učestvovali smo u izgradnji preko 5000 stanova u saradnji sa velikim brojem građevinskih firmi. Glavni smo snabdevači preko 150 firmi – veleprodaja i maloprodaja u Beogradu i na teritoriji cele Srbije, a vršimo i izvoz u okolne države. Sarađujemo sa velikim brojem institucija od javnog značaja. 
  • Pored pomenutog u ponudi imamo šrafovsku robu, elektriku, ručni i električni alat kao i preko 15000 drugih različitih artikala.
  • Posebne, izdvojene segmente našeg poslovanja čine proizvodnja blindiranih – sigurnosnih vrata BLOCK LOCK DOORS od visoko kvalitetnih materijala i proizvodnja nogica za nameštaj i držača za police. 

Vaše zadovoljstvo je naš najveći uspeh i zato nastojimo da pružimo visok kvalitet proizvoda, usluge i pristupačne cene. 

Kupcima koji ostvare veće kupovine odobravamo određene popuste i mogućnost kupovine na 6 rata čekovima građana bez kamate.

NAŠA MISIJA:

Ciljeve koje postavljamo sebi su visoki. Glavni prioritet nam je zadovoljstvo kupaca, i zato nastojimo da u svakom trenutku odgovorimo njihovim zahtevima u pogledu asortimana, kvaliteta i cene proizvoda. Želimo da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac ceneći njihovo vreme i poverenje koje imaju u nas.