PLOČICE POWDER TORTORA 60×60

plocice-powder-tortora-60x60

PLOČICE POWDER TORTORA 60×60

2,390.00 RSD

Na stanju

2,390.00 RSD

U cenu je uračunat PDV. Cene možemo menjati bez prethodne najave. Svi artikli koji su prikazani na sajtu su informativnog karaktera. Za više informacija o artiklu, molimo da nas kontaktirate.

Šifra proizvoda: 0133143000 Kategorija: Oznake: ,

Opis

PLOČICE POWDER TORTORA

ARGENTA

Puder je nova serija u više formata koja je nastala iz obogaćujućeg dijaloga između prošlosti i sadašnjosti. Istakli smo lepotu složenog odnosa između vremena i materijala, omogućavajući nam da inoviramo u gotovo fantastičnoj propoziciji u kojoj su materijali spojeni zajedno, upijajući najautentičnije karakteristike svakog od njih, ostavljajući tragove, utiskivajući sav njihov karakter na dizajn u celini.

Porcelanske pločice su vrsta keramičkih pločica koje se prave od finije i čistije gline i pečene su na višim temperaturama, što ih čini tvrđim, gušćim i otpornijim na vodu od običnih keramičkih pločica. Porcelanske pločice imaju stopu apsorpcije vode manju od 0,5 procenata, što znači da su nepropusne na vlagu i mrlje. Porcelanske pločice mogu biti glazirane ili neglazirane, a dolaze u različitim efektima, bojama i veličinama kako bi odgovarale svakom stilu dizajna i primeni. Porcelanske pločice su idealne za podove, zidove, radne ploče i spoljne površine, jer su izdržljive, lako se čiste i otporne na toplotu. Porcelanske pločice su takođe ekološki prihvatljive, jer su napravljene od prirodnih materijala i mogu se reciklirati.

Glazirani porcelan sa mat završnom obradom, protivklizne, podno/zidne

Dimenzije 600x600x9mm

Pakovanje 1,44m2 / 4kom

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: DIM trade doo, Novi Beograd

Dodatne informacije

Dimenzije 60 × 60 × 0.9 cm