PLAY WHITE 600x1200mm PLOČICA

PlayWhite

PLAY WHITE 600x1200mm PLOČICA

1,885.00 RSD

Na stanju

1,885.00 RSD

U cenu je uračunat PDV. Cene možemo menjati bez prethodne najave. Svi artikli koji su prikazani na sajtu su informativnog karaktera. Za više informacija o artiklu, molimo da nas kontaktirate.

Šifra proizvoda: 0130435000 Kategorije: , , Oznaka:
Pregled korpe

Opis

PLAY  WHITE 600x1200mm

Alatka za dizajniranje.
Oblak boja usmeren na dizajn: kolekcija se igra u paleti čvrstih boja za isticanje arhitekture čak i na velikim pozadinama, isticanje geometrija ili stvaranje jednoličnosti između površina. Play se sastoji od 6 pažljivo odabranih mat boja: opseg neutralnih tonova od veoma laganih do veoma tamnih sa toplim i hladnim nijansama.

Savršeno pune boje se postižu kroz poseban proces proizvodnje, ‘pločica pune boje’, koju smo razvili kako bismo stvorili potpuno homogene obojene površine bez ikakvog grafičkog ili šarskog efekta. U ponudi imamo veličine (do 120×278 u beloj boji) kako bismo efikasno odgovorili na sve zahteve projekta, kako za podne tako i za zidne pločice.

Play garantuje mogućnost velikih jednobojnih površina sa harmoničnim vizuelnim rezultatima i visokim tehničkim performansama, takođe za spoljne zidne pločice.

Volumeni su pojačani izborom „totalne boje“ za podove, zidove i plafon: rezultat je homogena paleta koja prenosi snažan udar.

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: DIM TRADE DOO, Novi Beograd

Dodatne informacije

Brend

REFIN