KUPATILSKI ORMARIĆ PICCOLO 50cm

ormaric-sa-umivanikom-piccolo-desni

KUPATILSKI ORMARIĆ PICCOLO 50cm

12,990.00 RSD

Na stanju

12,990.00 RSD

U cenu je uračunat PDV. Cene možemo menjati bez prethodne najave. Svi artikli koji su prikazani na sajtu su informativnog karaktera. Za više informacija o artiklu, molimo da nas kontaktirate.

SKU: 0133653000 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

KUPATILSKI ORMARIĆ PICCOLO 50cm desni

SA UMIVAONIKOM

Mali kupatilski ormarić Piccolo 50cm desni je odličan način za optimizaciju prostora u malim kupatilima. Postoji širok izbor malog kupatilskog nameštaja, od ormarića i polica do umivaonika i WC-a. Pri izboru malog kupatilskog ormarića, važno je razmisliti o veličini prostora i o svojim potrebama. Zato je kupatilski ormarić Piccolo 50cm dizajniran da svojim dimenzijama odgovara i veoma malim kupatilima.

Ako imate vrlo malo kupatilo, možda ćete želeti izabrati ormariće i police koji su montirani na zid. Ovo će vam osloboditi prostor na podu i učiniti da vaše kupatilo izgleda veće. Takođe, možete izabrati umivaonik i WC koji su manji od standardnih.

Bez obzira na veličinu vašeg kpatila, važno je izabrati mali kupatilski ormarić koji je funkcionalan i stilski. Postoji širok izbor malog kupatilskog nameštaja u različitim stilovima, tako da možete naći onaj koji odgovara vašem ukusu. Pri izboru malog kupatilskog ormarića, važno je razmisliti o materijalu od kojeg je izrađen. Materijal treba biti otporan na  vlagu i de se može lako očistiti. Najpopularniji materijali za male kupatilske ormariće su drvo, plastika i metal. Sa razvojem i unapređenjem materijala kupatilski

nameštaj se sada proizvodi od pločastih materijala kojji su svojim svojstvima i završnom obradom napredovali do visokih nivoa otpornosti i lakoće održavanja.

Upravo u tom segmentu nastupa naš kupatilski nameštaj PICCOLO koji svojim dimenzijama i načinom montaže omogućava dobru organizaciju i iskorišćenje prostora.

Uski ormarić za umivaonik sa jednim vratima i umivaonikom

Mdf laminiran materijal E1 klase Zdravstveno atestiran sa minimalnom emisijom
0,5 mm Termoformirajući premaz
Nemački Hettich okov, šarke vrata
Materijal otporan na vodu i vlagu
Viseći ormar (Uključen set za montažu)

Boja: Bela

Zemlja porekla TR

Uvoznik DIM trade doo, Novi Beograd