FUGOMAL ANTRACITE 114 KERACOLOR 2 KG – MAPEI

FUGOMAL ANTRACITE 114 KERACOLOR 2 KG – MAPEI

790.00 RSD

Na stanju

790.00 RSD

U cenu je uračunat PDV. Cene možemo menjati bez prethodne najave. Svi artikli koji su prikazani na sajtu su informativnog karaktera. Za više informacija o artiklu, molimo da nas kontaktirate.

SKU: 0123876000 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Vodoodbojna cementna fug masa poboljšana polimerima sa DropEffect® tehnologijom, za fuge širine do 6mm.

Priprema fug mase: zamešati u čistoj posudi 5kg Keracolor FF sa 1,1-1,5l čiste vode (ili FUGOLASTIC proizvodom ako je predviđeno) u homogenu masu. Za fugovanje poda, masa može biti tečnija (oko 1,2-1,6l vode na 5kg). Mešati mešačem manjom brzinom dok se ne dobije homogena masa. Gotovu masu ostaviti da stoji 2-3min., pa je ponovo promešati.

Priprema podloge: ako su pločice veoma porozne ili se postavljaju u toplijim krajevima ili u prisustvu vetra, kvasiti podlogu za fugu čistom vodom. Fugovanje: pripremljenu fug masu naneti odgovarajućom gumenom špahtlom i odstraniti višak mase. Pripremljena masa mora da se iskoristi u roku od 2 sata. Finiširanje: KERACOLOR FF gubi svoju plastičnost i postaje neprovidan posle 10-20 minuta. Izravnati i očistiti površinu sa odgovarajućim sunđerom. Kod većih površina, čišćenje možete obaviti sprecijalnim mašinama za tu namenu.

Prohodnost: podovi su prohodni posle 24h.

Puno opterećenje: površine su spremne za upotrebu nakon 7 dana, a punjenje bazena i rezervoara moguće je nakon 7 dana.

Temperatura nanošenja: od +5°C do +35°C.

Skladištenje: 24 meseca u originalnoj ambalaži na suvom mestu.

Dodatne informacije

Brend

Mapei