KORISNIČKI SERVIS

UPUTSTVO ZA NARUČIVANJE

1. KORAK: ODABERITE PROIZVOD

 1. korak

 

U ovom koraku, nakon što ste pronašli željeni proizvod, potrebno je da kliknete na dugme "Dodaj u korpu".

 1. korak nastavak

U gornjem desnom uglu ekrana videćete kako se, pored ikonice za korpu, promenila cena, kao i broj u zagradi koji označava broj naručenih proizvoda. To znači da ste uspešno dodali željeni artikal.

Klikom preko cene ili korpe otvara se vaš “brzi pregled" korpe gde možete videti šta ste prethodno naručili, a klikom na dugme "Naruči odmah" prelazite na stranicu “Korpa“.

 

 2. KORAK: PORUČIVANJE

 2. korak

 Nalazite se na stranici korpa na kojoj možete videti detaljne specifikacije artikala i porudžbine, kao i povećati broj komada željenog proizvoda. Ukoliko želite da dodate još artikala, kliknite na dugme “Nastavi kupovinu“. Ukoliko ste završili sa odabirom artikala i želite da naručite odabrane article, kliknite na dugme “Poručite odabrano“.

 

3. KORAK: REGISTRACIJA

 3. korak 

Nakon klika na dugme “Poručite odabrano“ nalazite se na stranici za registraciju. Ukoliko se prvi put nalazite na našem

web sajtu, neophodno je da kreirate svoj nalog, klikom na link Kreirajte nalog. Uskoro će Vam na mail stići poruka za potvrdu naloga.

Ukoliko već imate svoj nalog, unesite vašu email adresu i lozinku i kliknite na dugme “Prijavite se“.

 

4. KORAK: KUPOVINA

4. korak

Sada se nalazite na stranici “Kupovina“ i neophodno je da popunite formular sa svojim podacima. Polja označenim zvezdicom su obavezna. Ukoliko uneta adresa iz prethodno popunjenog formulara nije ista kao i adresa na koju treba da stigne narudžbina, kliknite na dugme “Druga adresa isporuke“ i popunite polje ispod.

Desno od formulara nalaze se detalji vaše porudžbine kako biste uvek imali uvid u artikle koje naručujete.

Obavezno je obeležiti polje za “Način plaćanja“. Ukoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem, robu plaćate u gotovini kurirskoj službi prilikom dostave. Ukoliko ste se odlučili za virmantsko plaćanje, Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun DIM TRADE-a po dobijenom predračunu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti, banci ili putem e-bankinga.

Klikom na dugme “PDF predračun“ možete pregledati predračun u PDF-u u novom tabu i odštampati ga, dok klikom na dugme “Pošalji porudžbinu“ završavate vašu narudžbinu, a PDF predračun, koji važi bez pečata i potpisa, stići će na vašu email adresu.

Kada se na ekranu pojavi tekst “Uspešno ste obavili kupovinu “ - vaša porudžbina je poslata i biće realizovana u najskorijem mogućem roku.

Hvala!

 

5. KORAK: PITANJA

Za više informacija o korišćenju sajta, načinu plaćanja, dostave, reklamacija, politike privatnosti i uslova korišćenja, pogledajte našu stranicu “Korisnički servis“, ili pozovite na broj 011 2166 336.

MAILING LISTA

Upišite se na mail listu da biste dobili informacije o akcijama i popustima.